Diensten

Partner in het realiseren van uw digitale ambities

Wij combineren bedrijfskundige kennis met het toepassen RPA/Intelligente Automatisering bij de optimalisatie van processen. Routinewerkzaamheden automatiseren wij, zodat medewerkers meer aandacht kunnen besteden aan zaken die er écht toe doen en in hun kracht komen te staan. Dagelijks ervaren wij dat deze aanpak leidt tot een hogere efficiency en meer werkplezier voor medewerkers en bovendien tot betere (financiële) prestaties voor onze klanten.

Door de steeds snellere ontwikkelingen en praktische toepassingen van RPA en Intelligente Automatisering veranderen functies steeds meer in de richting van een digital workforce. Springleaf zet volop in op deze ontwikkelingen, waarbij we een koers varen die we nauw afstemmen op de wensen van onze klanten.

Procesoptimalisatie

Door de inzet van RPA en Intelligente Automatisering verbetert Springleaf de kwaliteit en efficiëntie van processen. Voorafgaand aan de inzet van deze automatiseringstechnieken passen wij LEAN principes toe voor het analyseren en optimaliseren van het huidige proces. Wij beschouwen RPA en Intelligente Automatisering dus als belangrijke tools die bijdragen aan de optimalisatie van processen, maar de combinatie LEAN en RPA maakt het verschil.

Robotic Process Automation

Robotic Process Automation (RPA) is een techniek voor het automatiseren van eenvoudige en routinematige handelingen en processen als vervolgstap op de reguliere automatisering.

Voor de ontwikkeling van robots is RPA software benodigd, waar Springleaf kiest voor de software van UiPath en Power Automate. Deze ontwikkelde robots draaien op bestaande IT infrastructuur – ERP systeem, applicaties, websites – van uw organisatie en voeren dezelfde taken/werkzaamheden als reguliere medewerkers, maar dan vele malen sneller en foutloos.

Robots worden dan ook beschouwd als virtuele medewerkers, oftewel de digital workforce. Door het slim inzetten van deze digital workforce zijn er vele voordelen te behalen voor zowel uw medewerkers als organisatie, waar wij u graag in adviseren.

Intelligente Automatisering

Bedrijfsprocessen kunnen we beter en slimmer automatiseren door het toevoegen van intelligente technieken zoals OCR, NLP en Machine Learning. Met RPA kan gestructureerde data goed worden verwerkt, waar Intelligente Automatisering een stap verder gaat en ook goed om kan gaan met ongestructureerde data.

Trainingen

Robotisering wordt tegenwoordig volop ingezet om eenvoudige routinematige processen te automatiseren. Voor veel mensen en organisaties is RPA echter een nog onbekend gebied. Hoe werkt RPA? Hoe zet je RPA in? Wat kun je met RPA? Kan ik RPA inzetten in onze organisatie? Om inzicht te geven in de mogelijkheden van RPA heeft Springleaf de RPA Awareness Training ontwikkeld, die reeds door meer dan 50 cursisten succesvol is afgerond.