Diensten

Wilt u uw dagelijkse werkzaamheden efficiënter inrichten?
Tijd en kosten besparen? Een hogere
medewerkerstevredenheid? Dan kunnen wij u helpen.

Springleaf Consultancy biedt u de dienstverlening waarmee u niet alleen tijd en kosten bespaart, maar ook de weg vrijmaakt voor waardevoller werk voor uw medewerkers.

Het tijdig, juist en volledig verwerken van data en het aanbrengen van structuur leidt tot procesoptimalisatie in uw organisatie. Daardoor stijgt de kwaliteit van data en informatie. Zo kan er betere en snellere besluitvorming plaatsvinden.

Onze diensten

Procesoptimalisatie in uw organisatie?

Met toekomstgerichte digitale technologieën en een mensgerichte aanpak verbetert Springleaf Consultancy de kwaliteit en efficiëntie van processen en hun output. Daarvoor zetten we verschillende tools in.

Robotic Process Automation

Robotic Process Automation (RPA) is een ontwikkeling die eenvoudige, terugkerende processen binnen organisaties sneller en automatisch laat verlopen. Softwarerobots kunnen arbeidsintensieve, foutgevoelige taken uitvoeren op uw eigen ICT-systemen. Efficiënt, stabiel en foutloos. Hierdoor kunnen medewerkers meer tijd besteden aan zaken die er écht toe doen.

Intelligente Automatisering

Bedrijfsprocessen kunnen we slimmer automatiseren door kunstmatige intelligentie toe te voegen. We passen technieken toe zoals OCR, NLP en Machine learning/ Artificial Intelligence.  Bij deze vorm van automatisering vullen gebruikers, taken, systemen en robots elkaar aan. Door analyse van processen en de inzet van Intelligente Automatisering kunnen we systemen slimme, automatische beslissingen laten nemen.

Trainingen

Procesoptimalisatie, RPA en Intelligente Automatisering worden steeds vaker ingezet om processen binnen een organisatie te verbeteren. Voor veel mensen en organisaties zijn dit echter nog onbekende gebieden. Daarom heeft Springleaf Consultancy diverse trainingen en webinars ontwikkeld.

Service en nazorg

Voor het borgen van de continuïteit van de robots bieden wij nazorg aan. Met een servicecontract bent u verzekerd van een goede en efficiënte ondersteuning op basis van Service Level Agreements (SLA’s).