Meet the team: Elmer Emanuels

𝐌𝐞𝐞𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐞𝐚𝐦: 𝐄𝐥𝐦𝐞𝐫 𝐄𝐦𝐚𝐧𝐮𝐞𝐥𝐬
Bij Springleaf Automation is innovatie de kern van alles wat we doen. En wie beter om dit te belichamen dan Elmer Emanuels, onze nieuwste aanwinst in het team als Marketing Communicatie Consultant. Maar Elmer is niet zomaar een marketeer. Wat Elmer uniek maakt, is zijn perspectief, gevormd door zijn avonturen over de hele wereld na een reis van ruim 3,5 jaar. Van de bruisende straten van Zuidoost-Azië tot de weidse landschappen van Australië, Elmer heeft het allemaal ervaren. "Reizen opent je ogen. Het leert je niet alleen over verschillende culturen, maar vooral ook over jezelf. Het heeft me geholpen om creatiever en empathischer te zijn in mijn werk," legt hij uit.

Elmer Emanuels

𝐒𝐩𝐫𝐢𝐧𝐠𝐥𝐞𝐚𝐟'𝐬 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐯𝐢𝐬𝐢𝐞 𝐨𝐩 𝐦𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭𝐢𝐧𝐠
Bij Springleaf brengt Elmer een schat aan ervaring mee. Hij is niet alleen verantwoordelijk voor het opstellen van strategische marketing- en communicatieplannen, maar ook voor het vertalen van commerciële visies naar concrete acties. "Het gaat erom de juiste acties in te zetten, op het juiste moment, via de juiste kanalen. Uiteraard allemaal met een beetje creativiteit," zegt Elmer.

In een wereld die steeds digitaler wordt, begrijpt Elmer het belang van het voortdurend evolueren van digitale strategieën. Of het nu gaat om content, SEO, SEA of AI, hij is altijd op zoek naar manieren om Springleaf's aanwezigheid te versterken en het bedrijf naar een hoger plan te tillen.

𝐇𝐞𝐭 𝐜𝐫𝐞ë𝐫𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐛𝐞𝐭𝐫𝐨𝐤𝐤𝐞𝐧𝐡𝐞𝐢𝐝 𝐞𝐧 𝐫𝐞𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐞𝐧
Elmer's passie gaat verder dan alleen strategieën ontwikkelen. Hij is ook nauw betrokken bij de uitvoering ervan, van het redigeren van content tot het analyseren van data en het optimaliseren van campagnes. "Elke statistiek, elke analyse is in potentie een kans dat door het op de juiste manier te interpreteren, vertaald kan worden. Het gaat om het begrijpen van statistieken om onze marketinginspanningen te verbeteren," voegt hij eraan toe.

Bij Springleaf Automation voelt Elmer zich in de korte tijd dat hij er zit, al helemaal thuis. "Het is de combinatie van vrijheid, creativiteit en de constante drang naar innovatie die Springleaf zo speciaal maakt. Ik ben enthousiast om deel uit te maken van dit avontuur en samen te werken aan de mooie producten die Springleaf Automation te beiden heeft," besluit Elmer.

Benieuwd naar Elmer of naar wat Springleaf voor uw organisatie kan doen? Neem contact op via: 085 - 210 1268 of info@springleaf.nl.

Vorige
Vorige

Hoe een best of breed strategie en RPA een gouden combinatie vormen

Volgende
Volgende

Blog: decemberdrukte notariaat