BrabantWonen kiest voor het Hyperautomation Platform

Onlangs heeft BrabantWonen de keuze gemaakt voor het Hyperautomation Platform van Springleaf Automation. Momenteel worden er meerdere RPA Flows, waaronder de Factuurwizard en ‘onboarding nieuwe medewerkers’ geïmplementeerd, waardoor deze processen volledig unattended en geautomatiseerd verlopen.

De combinatie van RPA Flows, Service/Support, Dashboarding, updates en de community vormen het Hyperautomation Platform, een volledig ontzorgde SaaS (Software as a Service) oplossing.

Met deze SaaS oplossing anticipeert BrabantWonen op niet geautomatiseerde handelingen in het ERP pakket Tobias 365 (Aareon) en omliggende applicaties door deze nu wel te kunnen automatiseren. Ook wordt er ingezet op het maken van RPA koppelingen tussen de verschillende applicaties, waar nog geen API-koppeling voor beschikbaar is.

Vanuit BrabantWonen zijn Anthony van Kessel (Beleidsmedewerker ICT) en Bert van der Ent (Projectmanager informatiebeheer a.i.) betrokken bij het Hyperautomation Platform, die op 1 mei 2024 live zal gaan.

Wij danken BrabantWonen voor het vertrouwen en wensen de organisatie veel plezier en waardevoller werken toe met het Hyperautomation Platform.

Wilt u meer weten over onze RPA & Hyperautomation oplossingen voor woningcorporaties? Bekijk dan al onze diensten, of boek een adviesgesprek.

BrabantWonen verhuurt ongeveer 19.000 woningen in ’s-Hertogenbosch, Oss, Meierijstad en de kernen daaromheen. We zijn er voor huishoudens die niet terechtkunnen op de koopmarkt of particuliere huurmarkt, voor starters en studenten en voor mensen die zorg of een steuntje in de rug nodig hebben. We bieden onze bewoners een toekomst in een sociale, leefbare buurt. Waar ze zo lang kunnen wonen als ze maar willen. En we voelen ons verantwoordelijk voor de generaties die na ons komen. Onder het motto Natuurlijk samen richten we ons op duurzame nieuwbouw en renovatie én op duurzame samenwerkingen in de wijk. Samen met onze bewoners en maatschappelijke partners werken we zo aan goed wonen en leven in een gezonde omgeving.

Volgende
Volgende

Kern Notarissen en Springleaf Automation sluiten samenwerking voor het Hyperautomation Platform