Kern Notarissen en Springleaf Automation sluiten samenwerking voor het Hyperautomation Platform

De samenwerking tussen Kern Notarissen en Springleaf Automation markeert een nieuwe mijlpaal in de toepassing van geavanceerde technologie binnen de notariële sector. Al in 2019 is Kern Notarissen gestart met de robot Els op ‘wonen’, waardoor de keuze voor het Hyperautomation Platform een logische vervolgstap is.

Hyperautomation is een combinatie van meerdere automatiseringstechnieken om complexe bedrijfsprocessen te stroomlijnen en te optimaliseren. Onder Hyperautomation valt ook Robotic Process Automation (RPA), een technologie, die het mogelijk maakt om repetitieve en tijdrovende taken te laten automatiseren door 'software robots’. Dit zorgt voor een efficiënter en foutloos werkproces.

In eerste instantie zijn er 13 RPA Flows gekozen, waaronder het verwerken van koopovereenkomsten, het aanmaken van de UBO- en PEP verklaringen en WWFT-schema’s. Deze processen kunnen nu volledig geautomatiseerd worden uitgevoerd binnen Quantaris en omliggende applicaties. Daarnaast wordt er nog ingezet op het maken van RPA koppelingen tussen de verschillende applicaties, waar nog geen API-koppelingen voor beschikbaar zijn.

Met de keuze voor het Hyperautomation Platform wordt er niet alleen efficiënter gewerkt, maar wordt er ook een kwaliteitsslag gemaakt. Bovendien is er nu meer tijd voor het uitvoeren van meer waardevolle werkzaamheden in plaats van de repetitieve taken, die nu door de robots worden uitgevoerd. 

Wij danken Kern Notarissen voor het vertrouwen en wensen Kern Notarissen veel plezier en waardevoller werken toe met het Hyperautomation Platform.

Wilt u meer weten over onze RPA & Hyperautomation oplossingen voor het notariaat? Bekijk dan al onze diensten, of boek een adviesgesprek.

Kern notarissen staat voor een hoge kwaliteit van dienstverlening op een toegankelijke en maatschappelijk betrokken wijze. Op de belangrijke momenten in uw leven krijgt u van ons de aandacht die u nodig heeft. Stoffig en ingewikkeld zijn wij zeker niet, wel ‘gewoon’ goed! U zult ervaren hoe waardevol en belangrijk onze notariële dienstverlening is.

Gerco de Wit, Stephanie Scheiberlich en Maik Staal

Vorige
Vorige

BrabantWonen kiest voor het Hyperautomation Platform

Volgende
Volgende

Webinar: Intelligente documentverwerking (video)