Geen risico’s met de AVG Wizard

Weet u 100 procent zeker dat uw organisatie volledig voldoet aan de privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)? Dan is er niets aan de hand. Twijfelt u, dan is het verstandig om dit te controleren. Zodat u geen (financiële) risico’s loopt bij een datalek of controle van de Autoriteit Persoonsgegevens. De AVG Wizard helpt u hierbij. Ook als u geen twijfels heeft, maar liever het zeker voor het onzekere neemt.

Scan alle bestanden in uw systemen
Sinds de invoering van de privacywet AVG in 2018 moeten organisaties scherp zijn op welke (bijzondere) persoonsgegevens ze verwerken en hoe lang ze deze bewaren. Met de AVG Wizard controleert u eenvoudig en snel of u de AVG goed toepast. De AVG Wizard van Springleaf scant uw systemen op privacygevoelige data en verwijdert of maskeert deze. U geeft aan in welke systemen hij naar welke privacygevoelige data moet zoeken. Zoals burgerservicenummers en legitimatiebewijzen. Maar u kunt ook andere zoekwoorden invoeren. De AVG Wizard spoort deze op in alle PDF’s, afbeeldingen en officebestanden in uw ERP, DMS of andere applicaties.

Automatisch: nauwkeurig en kostenbesparend
Na afronding van de scan van de AVG Wizard heeft u een overzicht van de opgespoorde privacygevoelige data. Vervolgens kunt u per type persoonsgegeven kiezen of u deze wilt behouden, verwijderen, of maskeren. In plaats van handmatig alle systemen controleren op persoonsgevoelige data, werkt de AVG Wizard geheel automatisch. U kunt rekenen op een nauwkeurige controle en bespaart een hoop kosten.

Loop geen risico
Beheert en bewerkt uw organisatie data met persoonsgegevens? Loop geen onnodig risico en controleer of uw organisatie voldoet aan de privacywetgeving. Vraag een online demo aan en zie hoe de AVG Wizard u kan helpen.

Vorige
Vorige

Hoe RPA leidt tot professionaliseringsslag bij Woonforte

Volgende
Volgende

ValidSign en Springleaf sluiten partnership